🚂 Укрзалізниця починає тестувати обіди від Євгена Клопотенка в поїздах, шо їздять через Черкащину.
Меню гарячих страв у поїздах далекого сполучення було одним із найочікуваніших оновлень у сервісі Укрзалізниці. Тож з цього тижня перевізник розпочинає тестувати таке харчування на деяких найдовших рейсах.
У яких потягах будуть доступні гарячі обіди:
№351/352 Київ — Кишинів;
№95/96 Київ — Рахів;
№29/30 Київ — Ужгород;
№4/3 Запоріжжя — Ужгород.
Меню для поїздів розробив український шеф-кухар та ресторатор Євген Клопотенко. Усі страви були приготовані заздалегідь та заморожені інноваційним способом, що забезпечує свіжість продуктів і дозволяє зберегти смак після розігрівання.
Стали свідком події, маєте гарні фото Черкас, або хочете розповісти цікаве про наше місто? Пишіть нам:
📥 https://t.me/send_me_news_bot 📨