23 Грудня, 2024


 У межах Стратегії реформування системи шкільного харчування підготовлено збірник рецептур страв, рекомендованих для харчування дітей в закладах освіти, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку та закладах соціального захисту.

Матеріали, представлені у цьому збірнику, розроблені відповідно до норм постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку».

Збірник схвалено для використання в освітньому процесі та зареєстровано у Каталозі надання грифів навчальній літературі та навчальним програмам.

Автором посібника є Євген Клопотенко, шеф-кухар та ідеолог проекту з поліпшення культури харчування Cult Food.

ЗАВАНТАЖИТИ ЗБІРНИК РЕЦЕПТУР

Джерело: сайт osvita.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *